Παρουσία του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Παράταξης “ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ” ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΗΤΡΕΛΛΟΥ πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση της ΟΛΣΑ, που είχε σαν κυρίως θέματα τον απολογισμό της θητείας του απερχόμενου ΔΣ και τις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη νέου.

Ο Κος Μητρέλλος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και κάλεσε τους απανταχού Λέσβιους να συμμετέχουν ενεργά στις δραστηριότητες της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (ΟΛΣΑ).

Επίσης έκανε γνωστή την απόφαση του να κατέβει στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου, διεκδικώντας την δημαρχία του Παλ. Φαλήρου.

Το κάλεσμα του Κου Μητρέλλου για πανλεσβιακή συσπείρωση και υποστήριξη στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου, αλλά και οπουδήποτε αλλού εμπλέκονται Λέσβιες ή Λέσβιοι συμπατριώτες μας έτυχε θερμής υποδοχής από τα μέλη της ΓΣ.

Τέλος να υπογραμμίσουμε την προσπάθεια που καταβάλεται από την ΟΛΣΑ για υποστήριξη προς τις πληγείσες από τους σεισμούς περιοχές της Βρίσας και των Βατερών, καθώς και την μέριμνα που πρέπει να υπάρξει κατά τους θερινούς μήνες για την αποφυγή πυρκαγιών στα δάση του νησιού μας.

Εδώ μπορείτε να δείτε το δελτίο τύπου και τα αποτελέσματα των εκλογών του ΟΛΣΑ:

https://www.facebook.com/LesvosOLSA/posts/671508945021545